onsdag 11 april 2007

Ny blogg

Hej och välkommen in till mig. Här tänkter jag svamla på lite mer om sånt jag går och tänker på. Mina ideér om livets Liv. Kanske lite mer filosofiskt än min andra blogg, som får fortgå så länge den med. Det blir lite schizofrent, ungefär som jag är - tror jag.

Länkar och sånt är ju inte alls klart - som ni ser. Det får byggas på eftersom. Tipsa mig gärna.

Puss på er!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud vad duktig du är ....jag är imponerad! Oj vad du slitit....jag lägger in din nya adress direkt!
ha det skönt i helgen ! Förresten ....du glömde inte klicka på "orden" inne hos mitt så att du fick se den lilla söta filmsnutten!

Kerstinsdottern sa...

hihi, du är lika galen som jag är, tydligen! Två bloggar att sköta om...
Jaja, vi får väl se hur länge vi pallar?! Har du varit inne i min nya och tittat? Den ska jag ha som en lite mer genomtänkt variant, har jag tänkt... Ha det så bra!

Anonym sa...

Vad kul att du har en till! Men jag fattar inte hur du ska orka. Nej nu ska jag vara positiv! Det är klart det blir bra!

Anonym sa...

Men hallå! Jag skrev ju nyss hur fin sidan är och att jag ... *teflonminne* kommer inte ihåg vad jag skrev.

Anonym sa...

Nu är det bara jag kvar!!!
Snyft!
Jag har två nya adresser på blogspot men jag får inte till det (bilderna) och för min sinnesros skull har jag lagt ner bråkandet med datorn ett tag. Men nu när jag ser din får jag ju ny kraft!!! Just detta att kunna klicka på bilderna!!! Lovely!
Planschen är nedladdad!!! Vacker så hjärtat sprängs. Och precis rätt för mig just nu! De orden! Jag brottas mycket med mig själv och min självkänsla. Är inte alls så snäll som jag borde vara. Så ditt inlägg kom precis i rätt ögonblick. Det är lite läskigt med dig-ibland stämmer dina inlägg spöklikt bra. Som att du är inne i mitt huvud och tjuvlyssnar...kanske är det mig du är schizo med? Fattar du? Din andre person är jag och min andre person är du...haha!
Har du haft några tvångstankar att du måste packa flyttkartonger???

Liv sa...

Tack Clara - måste gå in till dig nu och kolla vad du menar med filmsnutt...
Gerd-Thyra måste in till dig också, har inte sett din nya, hur har jag missat det? Har varit så inne i detta - det är därför!
It-mamman - det går så länge det går. Beslutsångest, seperationsångest, schitzo- kärt barn har många namn.
Mamma till Ester - sötnosen. Tårar i mina ögon av din kommentar fortfarande.
Persilja. Tack, det bästa som finns är när man kan nära någon annans själ. Du måste bläddra igenom korten på kreativ insikt, jag gråter varje gång av att orden är jag. Skönt att du har svaret på schizofrenin - så klart att det är ditt fel alltihopa! Jag är ju lillasyster så det kan ju inte vara mitt fel. Å gällande flyttkartonger - nä det har jag inte haft, inte så tidigt muahahahaha
(Är det överbilden som är problemet? Har ett knep som säkert är helt fel men som funkade för mig - hör av dig)

Anonym sa...

Underbart! En ny sida av dig att lägga till i favoriterna!

Kram!